hlavička webu

Traktory pro udržitelné zemědělství

Společnost Valtra nedávno představila nejnovější generaci vysoce výkonných traktorů série S. Jejich sériová výroba se rozběhne ve druhém čtvrtletí roku 2024 a první dodávky do Evropy lze očekávat v létě.

Nová série S bude jedním nejudržitelnějších traktorů jak z hlediska výroby, tak podpory zemědělců, aby rostli udržitelným způsobem. Dvě třetiny komponentů v traktorech Valtra pocházejí z Finska a jejich výroba využívá ze 100 % obnovitelné zdroje energie. Série S je kompatibilní s naftou z obnovitelných zdrojů a opouští továrnu s bionaftou Neste My v nádrži. Technologie precizního zemědělství nabízená u série S snižuje vstupy, čas a spotřebu paliva, díky čemuž je práce farmářů efektivnější a udržitelnější.

Valtra nazvala svoji nejnovější a nejvýkonnější sérii traktorů „The Boss“. S výkonem 280 až 420 koní jsou traktory série S nejsilnějšími modely Valtra, které slibují vysoký točivý moment při nízkých otáčkách. Motor AGCO Power o objemu 8,4 l a převodovka CVT zaručují o 5% nižší otáčky a až 10 % menší spotřebu paliva v porovnání s předchozí generací traktorů série S. Kromě několika vylepšení designu a funkcí je nyní celá série S k dispozici se známými možnostmi přizpůsobení Valtra Unlimited.

Nejnovější traktory série S kladou vysoký důraz na komfort obsluhy a chytré technologie. A existuje několik nových funkcí a vylepšení, které šestou generaci odlišují. Nový design, lepší přístup, nová prostorná kabina, zvýšený počet světel (všechny LED) a větší všestrannost. To je jen několik novinek šesté generace série S. Systém otočného řízení TwinTrac a uživatelské rozhraní SmartTouch byly vždy oblíbené funkce u řidičů traktorů Valtra. Nová série S přináší řadu vylepšení včetně odpružení přední nápravy a kabiny. Nyní lze traktory série S vybavit také kabinou Valtra Skyview a prvky výbavy Valtra Unlimited.

Nové traktory Valtra nabízejí zvýšenou efektivitu a udržitelnost s plně rozvinutou technologií precizního zemědělství.
S výkonem 280 až 420 koní jsou nové traktory nejsilnějšími modely Valtra
Kamerový systém Unlimited VIEW výrazně přispívá ke zvýšení bezpečnosti na poli i na silnici
1 alternativni chov
Pastevní chov prasat
Pobyt zvířat ve venkovním výběhu či na pastvině je také jednou z podmínek ekologického chovu prasat,...
Jablka 1uu
Jablka bez chemie
Jablka se řadí mezi nejoblíbenější ovoce na světě. Světová produkce jablek se pohybuje mezi 74–79 mil....
Výběr z příspěvků