Současně aplikovat kejdu a zpracovávat půdu zvýší efektivitu hnojení

Nepracujte tvrději, pracujte chytřeji. To je nyní možné s kompletní sadou SynCult od společnosti Vogelsang. To umožňuje efektivní kombinaci zpracování půdy a aplikace kejdy. SynCult byl společností Vogelsang navržen tak, aby jej bylo možné snadno namontovat na jakýkoli stroj na zpracování půdy a dosahovat shodné výkonnosti. Pro zemědělce to znamená méně práce a další úsporu nákladů.

Hlavní výhodou je ale výrazně zvýšená účinnost hnojení. Možnost agregace soupravy SynCult k různým strojům pro zpracování půdy slučuje dvě základní operace: zpracování půdy a aplikaci hnojiva. Aplikace kejdy tak může probíhat najednou s jejím zapravením. Zdroje a peníze lze snadno ušetřit, protože zemědělskou půdu je třeba obdělávat pouze jedním zařízením a pouze jedním přejezdem. Snižuje se však nejen množství práce, ale také ztráty dusíku do ovzduší.

Výhody kombinace SynCultu a zařízení na zpracování půdy

Vzhledem k tomu, že kejda může být co nejrychleji zapravena do půdy, nehrozí, že by z kejdy unikly důležité živiny do vzduchu. Tím je zajištěno, že živiny se plnohodnotně dostanou do půdy, kde budou k dispozici kořenům rostlin. SynCult tak umožňuje aplikaci just-in-time, nezávisle na zařízení.

Rychlá a bezpečná instalace SynCultu na všechna zařízení

Pro společnost Vogelsang je důležité, aby zákazníkům byla nabízena snadno použitelná, ale účinná zařízení. To je přesně důvod, proč je SynCult od Vogelsangu plně připraven k okamžitému použití. Připevnění ke stroji na zpracování půdy je rychlé a snadné díky konstrukci SynCultu. Rám adaptéru zajišťuje stabilní spojení mezi nářadím pro zpracování půdy a přídavným rozdělovačem. Díky pevnému a bezpečnému spojení může přídavný rozdělovač optimálně pracovat s nejnovější aplikační technikou od společnosti Vogelsang.

Flexibilní stavebnicový systém

Při sestavování stavebnice nezáleží na tom, zda chcete upgradovat diskové brány nebo radličkový kypřič, protože vhodné držáky umožňují flexibilní připevnění SynCultu k různým modelům. Předdefinované upevňovací body pro přídavný rozdělovač a výpusti kejdy zajišťují kvalitní fungování stávajícího zařízení. Zejména skutečnost, že pro připojení ke stávajícímu zařízení nejsou nutné žádné svařovací práce, přesvědčuje současné uživatele upgradovací sady. Zkušenosti ukazují, že SynCult přináší nejlepší možné výsledky v kombinaci s Horsch Joker, Koeckerling Rebell a Amazone Catros. Ve všech případech přesvědčí přizpůsobením různým pracovním šířkám, důkladným pracovním výsledkem a dlouhou životností.

Vzhledem k tomu, že kejda může být co nejrychleji zapravena do půdy, nehrozí, že by z kejdy unikly důležité živiny do vzduchu
Zdroje a peníze lze snadno ušetřit, protože zemědělskou půdu je třeba obdělávat pouze jedním zařízením a pouze jedním přejezdem. Snižuje se však nejen množství práce, ale také ztráty dusíku do ovzduší.
Zkouška dronu 02
Precizností k úsporám a vyšším výnosům
CultiWise je název české společnosti se sídlem v Brně. Firma působí ryze v oblasti precizního zemědělství....
zahranici F4
Jehněčí se zeměpisným označením
Aragonie, jedno ze sedmnácti španělských autonomních společenství, je proslulá pastevectvím. Díky exkurzi...
Výběr z příspěvků